De Creatie Krachtcentrale is het online platform waar vraag en aanbod op het gebied van vacatures in de culturele sector bij elkaar komen. Via deze generator vinden werkgevers de juiste professionals voor zowel vaste als tijdelijke functies.

 

Binnen culturele organisaties treden wij op als de verbindende factor voor het invullen van vacatures van leidinggevenden, ondersteunende en coördinerende functies en vinden de geschikte kandidaat. Wij bundelen de juiste Creatieve Krachten aan elkaar.  

 

De zoektocht naar een nieuwe collega wordt vaak gezien als tijdrovend en kostbaar (zeker als je de verkeerde keuze maak) en ja…… dat is het ook en daarnaast moet het reguliere werk ook gewoon doorgaan. De Creatie Krachtcentrale adviseert, begeleidt en ondersteunt in zoekproces naar de nieuwe werknemer.

 

De Creatie Krachtcentrale beschikt over een breed netwerk van energieke krachten met een ondernemende instelling en gedrevenheid.

 

 

 

 

In ons kandidatenbestand bevinden zich tal van directeuren, managers, beleidsmedewerkers, projectmanagers, secretariaats- en administratieve medewerkers. Allemaal zorgvuldig geselecteerd en beschikbaar voor een nieuwe uitdaging! 

 

Als specialist in de culturele wereld kent de Creatie Krachtcentrale de specifieke behoeften van jouw organisatie. Wij assisteren je graag bij de werving en selectie van professionals bij jouw organisatie.

Directieleden,managers, beleidsmedewerkers, projectmanagers, office managers, secretariaatsmedewerkers en administrateurs, wij kennen ze of weten ze te vinden.