Coaching


Het is belangrijk om in iedere levensfase balans te vinden voor geluk en gezondheid. Steeds meer lopen werk en privé in elkaar over in tegenstelling tot vroeger.

 

Wij vergelijken het leven met een krachtcentrale die op volle kracht draait. Wil je dat jouw persoonlijke krachtcentrale op volle kracht draait, dan zullen jouw ‘afdelingen’ goed georganiseerd en op elkaar afgestemd moeten zijn.

 

Dan ontstaat er balans!

 

Je leeft je leven, omstandigheden wijzigen zich, organisaties en de maatschappij zijn in beweging. Je komt niet altijd waar je zijn wilt door je loopbaan te plannen, hard te werken en te doen wat er van je verwacht wordt.

 

 

Gebeurtenissen of omstandigheden op je werk of in de privésfeer kunnen je leven een totaal andere wending geven dan je zou wensen. In zo'n situatie kun je tot de ontdekking komen dat je vraagtekens zet bij het werk dat je doet. Je wordt op jezelf teruggeworpen. Dan komt het erop aan om vanuit een realistisch zelfbeeld je talenten, kwaliteiten en mogelijkheden onder ogen te zien, te (her)ontdekken wat jou inspireert en motiveert en een gezond zelfvertrouwen te (her)vinden. Effectief kunnen anticiperen op de ontstane situatie en sturing kunnen geven aan je loopbaan en je leven in een richting die het beste bij jou past is essentieel.