Interim en Advies


 Voor professionele dienstverleners zijn de grenzen tussen organisatieadvies en interim- en projectmanagement in de loop der jaren vervaagd. Niet onlogisch natuurlijk, want de praktijk heeft uitgewezen dat niet elk goed advies als vanzelfsprekend goed wordt geïmplementeerd. Implementatie onder leiding van de adviseur is dan ook vaak een logische stap.

 

Maar los daarvan: organisatieverandering brengt de noodzaak met zich mee tot doorbreken van bestaande organisatiestructuren en patronen. Zelfs gezonde organisaties met hooggekwalificeerd management zijn daartoe zelf vaak niet (snel) in staat.

 

Het inschakelen van een interim-manager of een projectmanager is dan de oplossing om een nieuwe basis te scheppen en vervolgens het stokje weer over te dragen aan de organisatie zelf. De creatieve krachten van De Creatie Krachtcentrale hebben ruime ervaring als interim-manager.

 

De  ervaring is opgedaan bij talloze  culturele en welzijns instellingen. Onze ervaring strekt zich uit over  algemeen management, HRM- en backoffice management. Wij willen bouwen aan een stevig fundament en gedragen ons als  gast.

 

Wij zoeken naar onze toegevoegde waarde, gaan niet op stoelen van anderen zitten en willen eigenlijk zo snel mogelijk de deur weer achter ons dicht doen. Niet alleen in het belang van de opdrachtgever, maar ook in ons eigen belang. Want van ‘op de winkel’ passen worden ook wij niet gelukkig.