De Nieuwsverstrekker

 

Het nieuws bijhouden kost tijd. Je moet precies weten waar de informatie te vinden is die voor jou relevant is. En bovendien is het aanbod zo groot, dat het soms moeilijk is om de essentie er uit te halen. En als je op zoek bent naar details van iets heel specifieks, waar moet je beginnen? Google kan ook een doolhof zijn!

 

Wij hebben onze focus gericht op de meest actuele en relevante informatie over cultuur in brede zin. We weten precies wat er gaande in cultureel Nederland, wat er wordt georganiseerd en wie waar mee bezig is. We steken onze politieke voelhoorns uit om af te tasten of iets mogelijk zou zijn.

 

We zijn net de duiven op de Dam: we komen overal, horen alles en vliegen overal op af. We pikken hier en daar wat op en we weten precies waar we moeten zoeken om helemaal bij te blijven. En we delen graag, met zo veel mogelijk mensen.

Om je een idee te geven: 

 

 

Hoe je op de rails blijft.

Als wij van De Creatie Krachtcentrale de trein pakken, gebruiken we onze tijd goed. Koffie erbij, voicemails checken, terugbellen en daarna het landelijke nieuws doorlopen. En natuurlijk kijken we ook graag bij de buren... Wat gebeurt er in Antwerpen? Wie is er in de picture tijdens London Designweek? Hoe kunnen ze in Duitsland zo’n dure klassieke produktie financieren?

 

We ratelen over de wissels en pluizen ondertussen de nieuwssites op het internet uit. Soms kan een klein bericht in de landelijke media grote gevolgen hebben voor een lokale organisatie. Wij lezen de kleine lettertjes en de onopvallende details: het kan een wereld van verschil betekenen voor een project dat in het water dreigt te vallen door het ontbreken van voldoende middelen. 

 

Sociale media, radio en tv, persconferenties, gewoon lekker ouderwets de krant, of een praatje met een goede kennis op het gemeentehuis: het gaat over nieuwe ontwikkelingen, veranderingen, initiatieven en sleutelfiguren. En wij geven de informatie weer door via onze eigen kanalen. Dus aan het einde van de treinrit zijn we niet alleen letterlijk op onze bestemming aangekomen, we hebben ook anderen op de rails gezet...

 

Meer weten? Neem contact met ons op.